Courses 
FS334_Food processing 2_(Aj.Thutiyaporn C.)
FS331_FOOD ENGINEERING 1_อ.พิรัญชนา ภาณุสัณห์ (1/2554)This course allows guest users to enterThis course requires an enrolment keyInformation
FS202_Food Sanitation (Aj.Parichart T.)
FS433 Food Product Development_54 ดร.ทุติยาภรณ์ จิตตะปาโลInformation
FS303 Sensory Evaluation of Food Product 1_56 Dr.Thutiyaporn ChittapaloThis course allows guest users to enter
FS222 Food Microbiology I (อ.ปาริชาติ ศงสนันทร์)Information
FS499_Food Science andTechnology Projects (Aj.Montakarn B.)This course requires an enrolment key
FS301 Food and Nutrition 1/2557 (อ.ปาริชาติ ศงสนันทน์)Information
FS354 Food Quality Control and Assurrance 2/2557 (อ.ปาริชาติ ศงสนันทน์)Information
PH115_Physics_อ.ดิลก เกียรติ์เลิศนภาThis course requires an enrolment key
FS251 Food Legislation and SanitationInformation
FS402_Health Food_(Aj.Parichard S.)Information